Over het bedrijf

 

Mijn naam is Sebastian Garland en ik heb 13 jaar rugby gespeeld op de Rotterdamse Rugby Club. Sinds kort ben ik trainer bij de Rotterdamse Studenten Rugby Club.

Over de jaren heen heb ik vaak gezien wat het spel met zich meebrengt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen. Het heeft voor mij persoonlijk zoveel gebracht dat het beginnen van een leerschool in deze sport de perfecte combinatie van hobby, sport en werk is. In mijn 14e seizoen binnen het rugby zie ik wekelijks wat een ontlading het voor spelers met zich mee brengt en hoe de soms wat minder sportieve spelers zich ontpoppen tot teamleiders.

 

 

 

Mijn doel:

Met de opzet van het bedrijf wil ik rugby meer onder de aandacht brengen binnen Nederland. Het is één van de snelst groeiende sporten van het land en met het Wereld Kampioenschap in 2019 zal rugby niet stoppen met groeien. Het doel van de clinics is scholen, bedrijven en vriendengroepen kennis laten maken met het spel, wat weggelegd is voor alle shapes en sizes en dat er geen uitzonderingen worden gemaakt binnen een rugbyclub. Wij rugbyers zijn in de veronderstelling dat Nederland het spel erg goed kan gaan beheersen. We zijn groot, hebben veel technische kennis met betrekking tot balsporten en zijn een sportland.